Sötét jövő

Szárnyas fejvadász 2036: A nexus hajnala

2017. szeptember 01. - Wittigen

Dübörög a reklámgépezet a nemsokára debütáló Szárnyas fejvadászhoz második részéhez. A rendező Dennis Villeneuve felkért 3 ismerőst, hogy rendezzenek 3 db kisfilmet, mely a 2049-ig vezető eseményeket mesélik el.

Sajnos magyar felirat egyenlőre nincs, így angolosok előnyben. A lenetbb is látható kisfilmet, Luke Scott, Ridley Scott fia rendezte. Minden további huzavona nélkül: íme a Szárnyas fejvadász 2036.

Érdekes infó:
Lehetséges, hogy az Alien univerzum összekapcsolódik a Szárnyas fejvadászéval. A Prometheus blu-ray extrái között volt elrejtve a következő szösszenet, melyben Peter Weyland mentorának nevezi a Tyrell cég vezetőjét Eldon Tyrell-t. Bár tovább bújva a Prometheus beli Weyland  idővonalát az elmélet önmagát lövi lábon. Ugyanis 2019-ben Peter Weyland véget vet a globális felmelegésnek. Ugyanakkor 2019-ben savas eső hullik a Szárnyas fejvadász filmben. Ti mit gondoltok egy összefonódó univerzumról?

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7612794348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása