Sötét jövő

Chipkatonák újra... scammelnek?

2024. szeptember 06. - Wittigen

Chipkatonáknak nem is tudom melyik felvett kazettán láttam a reklámját, talán valamelyik SW részén, vagy az is lehet, hogy műsoros kazi volt inkább, ki tudja már. A lényeg az, hogy mindig is érdekelt, hogy milyen lehet, mert a trailer marha jó volt, amúgy megnéztem, nem egy maradandó film,  de egynek igenis jó volt. Azóta semmi hasonló nem jött (legalábbis szerintem), viszont egy éve valaki feldobott egy videót YT-re ami nagyon is emlékeztetett az Chipkatonákra.

5 perces proof-of-conceptnek szánt kisfilm akár valós figurabemutatóként is megállná a helyét, és marha jól is néz ki. De tényleg, a figura dizájnok, a fényelés, az animáció, minden kalappol. De jó is lenne, ha nem átverés lett volna... Mert sajnos az, úgyhogy nem lesz belőle több. A készítőről kiderült, hogy ez előtt egy cryptoscamet vitt Medabots néven, aztán az is kiderült, hogy soha nem volt birtokában az IP, de azt sehol nem tüntette fel, hogy ez maximum egy rajongói alkotás, és mindent megtett annak érdekében, hogy ennek ellenkezőjét sugallja. Pechére az összes alkalmazottja beperelte és nyertek, szóval épp elbontják a céget. Kár érte, jó concept volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr518447187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása