Sötét jövő

Film ajánló: Üdv a Karók földjén!

2015. december 07. - Wittigen

Nem hittem volna, hogy van még új a vámpíros filmek napja alatt, de Jim Mickle és Nick Damici ebizonyította, hogy tévedek.

Amerikán járvány söpört végig, melynek hatására az emberek nagy részéből vámpír lett. A túlélők bujdokolni kényszerültek. Miután a családját lemészárolták, az árva Martint egy vámpírvadász veszi a védőszárnyai alá. Együtt vándorolnak keresztül Amerikán, miközben a Mister névre hallgató férfi megtanítja a fiúnak, hogyan lehet elbánni a vérszívókkal. Később csatlakozik hozzájuk egy apáca. Együtt folytatják útjukat észak felé, miközben próbálják elkerülni a fanatikus szektát, amely még a vérszívóknál is veszedelmesebb.

Az alapötlet már mondhatni már lerágott csotnt, de mégis, a készítők képesek voltak egyedivé tenni a filmet a légkörével. Nem is tudom hová soroljam ezt a filmet, ez a tipikus útonvagyunk valahová, valamiért, és ez történt velünk elbeszélés. Mintha a fiú személyes naplójába nyerhetnénk betekintést. Miszter és Martin kalandjain keresztül betekintést nyerhetünk a vámpír-válság által sújtott amerika mindennapjaiba, legyen az örömteli, vagy keserű nap. Meg kell küzdeniük mindenféle ellenféllel a céljukhoz vezető úton, legyen az vámpír, vagy idióta szektás. Viszonyítás képp a World War Z-t az IMDB-n 7-es darab csilagra értékelték a felhasználók, míg a Vámpírok földjét 6,5-re. Szerintem az előbbi valahol 4 környékn elmegy, míg az utóbbi sokkal többet érdemelne. Ha másnak nem, de estimesének tökéletes lesz. :) Szóval aki szórakozni akar, >>erre tessék<< 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr728145890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása