Sötét jövő

Budapest végre a neki megérdemelt pompában fog csillogni...

2016. január 26. - Wittigen

Mint lepusztult város cyber-punk módra. Mivel érkezik a Szárnyas fejvadász 2, és itt fogják forgatni júliustól.

Szerettem a filmet, mivel a látványvilága még akvarellben is egyedülálló, írtam is már róla, hogy milyen modelleket építettek hozzá, és a zenéje pedig egyszerűen magával ragadó. 

Az Alcon Entertainment nemrég jelentette be, hogy nemsokára kezdik a forgatást, és egyes források szerint pontosabban Budapesten kezdik. Azért kíváncsi leszek, hogy városunk most éppen kit fog megszemélyesíteni (Kínát vagy esetleg Amerika egyik városát, ne adj Isten Bukarestet?).

A történetről egyenlőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy: a folytatás története évtizedekkel az első rész után játszódik, Ford ismét Rick Deckardot alakítja és valahogy így kezdődik a történet: 

Wyomingban járunk egy nagy pusztaság közepén. Egy repülő kocsi száll le egy farm mellett felkavarva a port. Rick Deckard száll ki a kocsiból, majd besétál az épületbe, és ülve várakozik. A farm lakója észreveszi a látogatót, leereszkedik a farmépületnél négyszer nagyobb aratógép létráján, majd fellép a verandára. Olyan hatalmas a termete, hogy lépteitől az egész épület recseg...

És az interjút a rendező, Ridley Scott szépen elvágta, tehát innentől meglepetés lesz minden.

via.: origo

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr78317288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása