Sötét jövő

Szombat esti filmajánló - Listening

2016. április 16. - Wittigen

A most ajánlásra kerülő film ugyan nem egy hollywoodi szuper-produkció, de egy megtekintést szerintem megér. Íme a Listening című film.

A film két tanulóról, és közös találmányukról szól, mégpedig a gondolatok olvasásáról. Naná, hogy a kormány is beszállna a fejlesztésébe. Nem mennék bele a film történetébe jobban, mivel innentől beszéljen inkább a film. Mint azt, ahogy említettem, nem egy szuperprodukcióról van szó, az iMDB-n 5,6 pont körül, míg a RottenTomatoes-on csak 18%-ra értékelik. Az iMDB 5,6 -os átlagot és a 18%-os értékelést átlagolnám, és lefelé kerekítenék. Képileg néhány helyen nem stimmel a film (sok helyen túl van szaturálva), de ettől el lehet tekinteni. Ha ezeken felül tudsz emelkedni, akkor estére megfelel egyszer nézős mozinak.

Íme a trailer:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr668632670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása