Sötét jövő

Code 8 - képesített villanyszerelő egy kis extrával

2017. november 15. - Wittigen

Az idejét sem tudom, hogy mikor raktam kedvencek közé ezt a kisfilmet, de ott van, és még mindig tetszik, szóval megosztom veletek.

2015-2016 körnékén leletem rá a Code 8 kisfilmre, ami mint kiderült nem is egy kisfilm, hanem egy trailer egy filmhez, melynek forgatási munkálatai 2017 júniusában kezdődtek egy sikeres 2,3 millió dolláros indiegogo kampány után (8x-osa annak, mint amit eredetileg kitűztek). 
Egy olyan világban játszódik a film, ahol a populáció 4%-a valamilyen természet feletti képességgel születik, de ahelyett, hogy milliárdosok lennének, szegénységben élnek, és kénytelenek a bűnözéshez fordulni. És itt kezdődik két testvér története.

A 10 perces kisfilmben alkalmazott effektek gyönyörűek, és beleillenek a valóságba. Nem tudom, hogy ennek mekkora volt a költségvetése, de gyanítom, hogy a nagy részét ez vihette el. De szükség is volt rá, és meg is hozta a gyümölcsét, lásd fentebb, az IGG kampánynál. A 10 perces kisfilm meghozta az étvágyamat, kitudja, lehet meg is veszem a filmet. Nagyon úgy tűnik, hogy jobbat fognak alkotni, mint a nagy stúdiók. Jó szórakozást!

És a végére egy kis szeretet a fanoktól, akik részt vetek a film készülésében, mint extra:

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5313087560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása