Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Combine trilógia

2017. december 10. - Wittigen

Adrien Shepard reaktivációjával meg kell emlékeznünk azokról is, akiket besoroztak/beálltak a Combine hadseregbe. 2 alkotó 3 rövidfilm, egy történet ív. Íme a Combine trilógia.

A Combine katonák, akik a játékban vegzálnak téged valójában nem idegenek, hanem a 17-es Város kollaboráns lakosai, akik egy jobb élet reményében munkát vállaltak a Combine hadtestben, vagy erőszakosan besorozták őket. Erről szól a "trilógiánk" első része, a The Birth of a Combine.

Ami rejtve marad előttünk a Half-Life 2 játékai során, hogy vajon, azok akiket besoroztak, vagy beálltak, hogyan döntenek a 17-es Város végórái során. Elvégre megvan az összes emlékük, tudják kik ők.

Habár a a készítők nem ugyan azok, és nincs szándékos kapcsolat a kisfilmek között, mégis tökéletes trilógiát alkotnak. Ezzel elérkeztünk az utolsó kisfilmünkhöz, a Protectorhoz, ahol megismert katonánk döntés elé kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5713003228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása