Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Robot háborúk

2017. december 23. - Wittigen

Ezzel a rövidfilmmel már évekkel ezelőtt találkoztam, de valahogy az újraindulás óta nem posztoltam egyszer sem. Erre most szembe jön velem mind a "hogyan készült" és maga a kisfilm is. Igazából nem kisfilm, hanem proof-of-concept, de hidd el nekem, megéri.A BotWars (vagyis robotháborúk) egy német rendezőpáros Steffen Hacker és Alexander Kies szüleménye, akik VFX dús reklámfilmek készítésben jeleskednek. 

Sanálatos módon ilyen rövidke lett csak, de, ha egyszer híre menne, akkor tuti vennék rá jegyet. A történet egyszerű, fiú, aki az apját kereste, meg egy gonosz cég. Csak a szokásos. De működhetne nagyvásznon. Csak kár, hogy a stúdiók nem érdekeltek az egyfilmes dolgokban... Alant megtalálod a hogyan készült videót, melyben még több, fel nem használt jelenet is van :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3213501015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása