Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Robot Express

2024. február 11. - Wittigen

Már a Mirrors Edgnél is vakartam a fejem, hogy mégis mivel van megindokolva, hogy eléggé feltűnő figurák játrszanak egy steril világban futárt, mert hát valljuk be, az egyenszínű városban eléggé nagy célkeresztet festesz magadra az egyéniségeddel (meg azzal, is ha gyakorlatilag mindenki tud a szolgáltatásotokról), de hazudnék, ha nem érdekes és izgalmas a concept meg a játék amit az szült (kizárólag a 2008-as a másik, na az nem történt meg). A soron következő kisfilm picit logikusabb, de csak egy hangyányit. 

Egy olyan világban ahol a robotok és androidok széleskörben elterjedtek, ott miért ne lehetne belemoddolni a testükbe egy csatlakozót, amivel futárosdit játszhatnak? Bár itt is elég hamar véget ér a fő karakter dala, mert úgy látszik, egyszerre többen is a fogaira meg az arca mögé rejtett adatkártyra pályáznak. És hát mit tehet egy iskoláslánynak felöltöztetett robot egy őt üldöző tokától bokáig felfegyverzett repülő ellen? Nos nem sokat. Ez a négy és fél perces jelenetsor tökéletes nyitánya lehetne amúgy egy Mirrors Edge vagy egy szimpla disztópikus jellegű animének, ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1818289591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása