Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Elrabolva

2018. augusztus 12. - Wittigen

A cím nem a Liam Neeson féle Taken sorozatot rejti, hanem egy egész érdekes csavarintást a jól ismert ufós klisén. Ugye a kis szürke ufókat, és az emberrablós/szondázós fétisüket már jól ismerjük, de mi van akkor, ha igazából tényleg léteznek, de senki nem hisz bennük. Nos egy csoportunk sajátos módon próbálja felhívni a figyelmet a szerintük igenis valós veszélyre.

A kisfilmet 3411$-ból forgatta Tim Earle és Ian Wexler, a Kickstarter segítségével. Arra az egyszerű ötletre épül, hogy a mai napig nagyjából 3,7 millió amerikai hiszi azt, hogy elrabolták az ufók. Az, hogy az ufók létezését nyíltan tagadja az összes kormányszervezet, és mégis ennyi ember hiszi azt, hogy volt ilyen élményben része egészen felpiszkálta a popkultúrát és a rendezők fantáziáját is. Ebből született ez a 13 perces kisfilm. A színészi alakításra nincs panasz, nem játszották túl, külön dicséret jár a maszkmesternek, aki az Amazonról szerzett maszkokat ennyire kipimpelte a használt maszkokat. És akkor jöjjön a film maga! Jó szórakozást.


A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9514150333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása