Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Rég volt már Predator kisfilm

2019. március 25. - Wittigen

Vannak olyan franchise-ok, melyekhez töménytelen rajongói alkotást lehet találni. Ilyen pl.: a Star Wars, a Star Trek, és mostanság a Warhammer. Aztán vannak az olyanok, amikhez meg alig. Ilyen a Predator. A Predator film egy hulladék volt, és talán még annak nevezni is szép (pedig az alap ötlet lehetett volna jó), a középkori óta pedig nem igen leltem érdekes kezdeményezére. Az Akuma projektet nem sorolom ide, 2  okból sem: bár a producere megegyezik a zseniális Akria trailerével, ugyanakkor a projekt oldala gyakorlatilag halott, és összesen 2 db, nagyon gyenge minőségű concept artot raktak ki. Ugyan akkor a youtube mélyét túrva azért lehet találni feletébb érdekes dolgokat. Például, mint ezt a 140000 forintból készült Predator filmet.

A 15 perces film egy hawaii-i versenyre készült, ahol megadott időre kell filmet készíteni, egy megadott témakörben néhanapján megadott díszletelemek felhasználásával. A kötelező díszlet elem egy fejjel lefelé lógó, megnyúzott áldozat volt, melyet a készítők nemes egyszerűséggel papírmaséból készítettek el. A második világháborús jelmezeik meg a Lost című sorozat egyik epizódjából származtak (mivel a nagy produkck szeretnek megszabadulni a cuccaiktól, miután végeztek a forgatással). A predator jelmez pedig egy hawaii-i rajongóé, akit egy picit győzködni kellett, de a végén kötélnek állt a forgatás erejéig, és az eredmény magéért beszél, a jelmeze nyugodtan megjelenhetne az első és a második filmben is akár. A többi pedig csak barátok besegítésén múlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5114700042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása