Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Várandósság a jövőben

2019. április 01. - Wittigen

Uh, hát hol is kezdjem... Volt már kisfilmünk a randizásról 2025-ben, és akkor jöjjön egy a várandóságról. Meg arról, hogy miért nem fogok én ilyen ketyeréket venni. Történetünk főszereplője Rachel,  szingli anya, aki épp most vált, és várandós. Már jól bent jár a terhességben, és személyi AI-ja őrző szemei alatt készül a picur érkezésére. Egész idili a kép, majd nagyon hamar sötét fordulatot vesz és kiderül, hogy mire is való valójában az a fekete pánt a hölgy nyakán.

Meg nem tudom számolni, hogy hány dolgot sértene ma meg egy ilyen rendszer, és bele se merek gondolni, hogy gyakorlatilag, csak azért, mert nem akar halolajat inni a hölgy, illetve nem akar randizni senkivel már hívná a gyerekvédelmiseket a kupac műanyag. Ha rám kényszerítenék ezt az izét (még akkor is, ha ez itt "orvosi" terápia címen van eladva krónikus depresszió ellen), akkor az első sokkoló után ragadnám a legelső vágóeszközt, amit érek, és eltávolítanám azt a fekete nyakörvet megamról. Brrr.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7414608858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása