Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Menekültek

2019. április 05. - Wittigen

Az Animatrix, maga a Matrix de még szémtalan más film/sorozat foglalkozott már azzal, hogy mit (nem) kéne tenni, ha egy mesterséges intelligenciával ellátott robotban felmerül az a kérdés, hogy "Mi vagyok én?". Nos a Menekültek című kisfilm is pont a mit ne tegyél kategóriába esik (legalábbis véleményem szerint). 2065-ben a szintetikus-humanoid robotjaink öntudatra ébrednek, mi pedig természetesen quarian módra próbáljuk megoldani a felmerülő problémát. Szóval az ilyen körülméynek között felébredő robotjaink menekülni kényszerülnek az őket vadászó texas ranger-cowboy keverék fejvadászok elől. 

A történet kicsit hasonló a SEAM című kisfilmhez, habár koránt sem olyan grandiózus a végrehajtás cgi tekintetében, de tökéletesen megállja a helyét. A TK2 Filmsnek nem ez az első próbálkozása, ők készítették a Star Trek Horizon című filmet is, illetve most saját sorozatra kalapoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr914720027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása