Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Munkakeresés a világ vége után

2020. május 29. - Wittigen

A világon kitört a zombiapokalipszis. A brit túlélők szerencséjére vagy épp balszerencséjére a kormány sajnos nem omlott össze a társadalom nagyrészével , és még mindig el kell menniük a munkanélküli irodába, különben nem lenne munkád vagy menedéknélküli lennél.

Nem szeretem a brit humort. Na, jó, pontosítok: nem szeretem a brit humort ha 2 órán keresztül kell nézni (ezért sem szeretem semelyik Monthy Python filmet egyben), de rövid skiccekben szerintem verhetetlen. Pontosan ilyen a kisfilm is. A második világháborúban volt a briteknek a "keep calm, and carry on" propagandája, mellyel sikeresen elérték, hogy dacára a kemény német bombázásnak Angliában nem állt meg az élet. Hát, az apokalipszis után sem állt meg az élet.  A világnak vége, ember embert eszik, telefon nincs, kaja és lehetőségek még kevésbé, de a műmosoly és a bürokrácia tovább él.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9715717724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása