Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Eretnek - Unitiy motor demó

2020. augusztus 13. - Wittigen

Nos, a Unity motort mindenki, mint olcsó játékmotort ismerheti, azonban kevesek elkezdték kihasználni egyéb képességeit is. Az első ilyen kisfilm sorozat az Adam volt az Oats Studio-tól, ugyan attól a stúdiótól, aki a Rakka-t is csinálta. A cikk tárgya ugyan nem tőlük, hanem a Unity-t fejlesztő csapattól van, de ugyanúgy megéri, hogy ejtsenek róla néhány szót.

Az Eretnek egy pár perces kisfilm, mely a motor teljes képességét hivatott bemutatni, noha az átlag játékos soha nem fogja látni, de a fejlesztők sem kihasználni az itt felvonultatott teljes technikai repertoárt, de koncept filmnek amúgy igazán pofás. A történetet a készítők direkt hagyták meg homályban, a látottak alapján én a jó és a rossz örök harcára tippelnék, megtoldva fejlett nanorobotos ördöggel és angyalokkal. Egy kicsit egy itt az eredeti oldalon is bemutatott koncept trailerre az In God We Trust-ra emlékeztet.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8915727174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása