Sötét jövő

ZBH 2021 - Narutó világvége naplója

2021. április 19. - Wittigen

Kaptunk egy egész érdekes nevezést, idézzük a levelt: 

Csá.
Ez itt a szuper nevezésem. A story time ba le van írva, hogy kb mit hogyan. Helyesírás nincs. Bocs.
És igen tényleg valódi a hely ahol ez van. 
Nem a nyereményekért indulok meg anonim akarok maradni szóval, ha tetszik rakjátok ki. Ha nem akkor meg mondjátok meg hogy nem és megyek a sarokba sírni és eret felvágni miközben a No Thanks szól a hátérben.

Nos ténlyeg, a helyesíráson kellett egy picit kupálnunk, de egyébként nem volt annyira para. Ismét egy napló formátumú művet kaptunk, melyeknek valahogy nem tudok ellenállni, dacára annak, hogy néha megégetem magamat velük. Szóval, Narútó naplój egy érdekes keverék. Vannakl részletei, ami akár egyy AAA filmbe is elmenne, de néhány részlete mintha egy ZS kategóriás Asylum sci-fi-ből sökött volna, ám az összhatás mégis megvan, és kellemesen szórakoztató az egész. Van itt amúgy minden, zombik, egy vidéki tini vad képzelgései, jelenlegi helyzet paródiája. Jó szórakozást

Ui.: Szerintem kb 41. napig egész jó napló, kb ott törhetett meg a naplóíró és kezdett valami erőset hallucinálni. S tényleg, a napló engem igazol!

Csá ez itt egy szuper napló, ahol megprobálom leírni milyen szuper dolgok történnek, mert nem elég hogy itt ez a szar korona vírus, kiderült, hogy a szuper kinai vakcina zombit csinál az emberből... Nagyszerű! Persze ez is csak miután már mindenki beadta az oltást derül ki... Eszem faszom megáll. A kormány probál nyugtatni, hogy nincs gebasz de basszus. Mikor lesz ez a szar itt? Ja, szerintem hamar. Fasza.

10 nap a zday-ig:
Na szuper szóval kezd közeledni ez a szar. Mindenki nyugodt. Eszem faszom. Lényeg hogy sikerült haverokkal megbeszélni, hogy shit just gona happen. Szóval ládák felvásárolva meg konzerv is minden menyiségben! Ha jól matekozok kb 1 évig kibírja 100 emberrel. A terv megvan, hogy mit hogyan szóval ha jön a szar készen vagyunk!

3 nap a zday-ig:
Szuper basszus. Elméletileg már a határnál a szar. De nézük a jó oldalát lesz kikúrt foci eb bazeg! Fesztivál? NEM AZ TÚL VESZÉLYES, MERT MINDENKI ISZIK! ÉS TUDJUK EZ A SZAR AZ ALKOHOLLAL TERJED! Fucking focisták. Remélem túlélik. Bár amilyen szuperül eljátszák a halálukat, hogy az ellenfél ránéz a pálya másik feléből és már repül is és fetreng a földön. Komolyan minek oda orvos? Egyből a kikúrt papot neki oszt menjen a hulla zsákba. Szegény zombik. Agyat akarnak és focistát kapnak.

ZDAY:
Megvan az első magyar zombi. Hurrá! Eddig minden fasza. Persze a boltokat hirtelen mindenki ellepte, mint a zombik. Szerencsére csak energia itall kellet. Na mindegy.

2 nappal a zday után:
Az első hullám után. Nagyszerű. Persze valaki megtanitotta vona lőni vagy egyátalán a fegyvert karban tartani a rendöröknek? Ugyan minek az... 200 fucking zombi. És ez csak a kezdet.

5 nappal a zday után:
Pestmegye b@szhatja. Meg máshol is, de persze Budapest a gócpont. Még van áram meg víz bár a gáz már kezd akadozni.... Szuper. Szerencse hogy vidéken élek így legalább egy kurva fatűzeléses kályha van. Bár basszus menyi szar volt a kéménybe...

10 nappal a zday után:
Megvolt az első lokál zombi. A net lassú mint állat. Már nem is pest megyei az ip címem.... Marha jó.

20 nappal a zday után:
Komolyan bazdmeg mit várok? Egy kurva maszkot nem tudnak a pofájukra húzni, és akkor majd egy kurva zombi apokalipszist túlfognak élni? El van árasztva az utca zombikkal. A víz még tartja magát, az áram már van hogy egész este elmegy. Ideje pakolni basszus.

21 nappal a zday után:
Jó fasza pont még sikerült látni hogy olvasta a messenger üzit. Majd hopsz volt térerő nincs térerő. Na a kocsi felpakolva. Kiállni marha jó lesz. Anyumat bevégtam ő vezet. Én meg hangfallal a hátamon elcsalom a zombikat. De jó lesz majd vissza futni a kocsihoz. - Szinte látom magam előtt hogy Kiss Grófót használják oszlató eszközek... - a szerk

22 nappal a zday után:
Na mindenki felpakolt mindent. Írány a tacsi. Szerencsére már évek óta üres, mert mégis, hogy képzelték hogy egy ilyen kis falu eltud majd tartani egy ekkora tacsit? Mindegy szerencsére jó helyen van, szóval megyünk és reménykedünk, hogy jó lesz.

23 nappal a zday után:
Na siker. Minenki happy. 4 kocsinyi ember és 2 kocsi tele konzerv. Elsőnek a sátrakat felvertük a tetőn és felhoztunk egy adag kaját. Nézük a jó oldalát: A közelben egy elkeritet erdő, talán nincsen tele zombival. Egy mezőgazdasági szervíz. Van aggregátor meg mindenféle szerszám. Termő föld. Szóval legalább birunk majd kaját csinálni! Meg a tacsi tó. Ez egy tuti zombi biztos hely lesz! Szóval most az lesz a legjobb ha elkezdjük máris felállitani a víz szürőt. És legalább pecázni is tudunk. 1km re van egy vas telep. Kocsikba van még benzin szóval bírunk hozni vasat ha a mezőgazdasági szervizbe nincs elég. Szerencsére nincs sok ajtó de az üveg fal rohadtul nem tetszik. Majd megerősitjük.

27 nappal a zday után:
Siker. Mostmár minden fasza. Megtaláltuk a kapu kulcsát szóval biztonságosan ki be bírunk járkálni hátul. Tiszta Jurassic Park feeling. Még jó hogy a tacsi ilyen zöld, van nap elem. Bár azért hoztunk 1 agregátort a mezőgazfdasági szervizből (ugyan a szomszédban van és így is majd megrohadtunk mire ide hoztuk...) Mostmár csak be kell rendezni faszán a helyet.

40 nappal a zday után:
Na nézük a jó oldalát: még mindig nem tudtak betörni! Ez jó. Eddig egész fasza minden. Csináltunk egy víz szürőt. Szerencse hogy volt anyi eszünk, hogy nyomtassunk a how to survive kézikönyvet és nem pedig a telefonra rakjuk. Bár a napelemek mükődnek szóval legalább a mentet memeket meg zenét tudunk nyomatni a telefonon.

41 nappal a zday után:
Na feltúrtunk minden közeli házat. Beszarás basszus. Persze eddig is tudtuk hogy van cb rádió a közelbe mert nem egy antenna volt de, hogy sikerül elhozni egyet! Kiderült nem csak mi vagyunk szóval, ha minden igaz a világ megmenekült. Elégé gáz lenne ha nekünk kellene újra benépesiteni. Mármint basszus egy csapat retardált elkezd szaporodni. Lehet mégis csak ez kellene. Majd azt mondjuk mi vagyunk a kormány és siker! A zombikat meg ellenzék és minden jó lesz. Öcsém de tuti terv!

50 nappal a zday után:
EL FOGYOT A SZUPER TITKOS SZUPER DUGI ULTRA MAGAS FŰ KÉSZLETEM :( #prayforme #rip #pressftome

51 nappal a zday után:
Hallod, nem hiszed el, de nem elég hogy korona vírus nem elég hogy zombik most meg a földön kivüliek is jöttek! És ledobták Pataki Attilát! Hallod bazdmeg ez így mi? Oké hogy a zombik menekülnek előle, de basszus tudod te milyen nehéz lesz ezt a valamit befogni meg láncra verni hogy legyen egy tuti biztos anti zombi rendszer? Remélem senki nem fog megsérülni!

Kedves olvadsó ki ezt olvassa: Ez volt Narutó utolsó bejegyzése. Szegény szellemileg vissza maradt jó ötletnek gondolta befogni a vad Pataki Attilát. Sajnos túl sokat Pokemon GO-zott így nem gondolta át, hogy a vad Pataki Attila valojában csak egy sima zombi. A földönkivüliek meg a mentő csoport helikoptere volt. Szegény Narutó. Egy igazi születet örült volt. Nyugodj békébe. A naplóját itt hagyom, ha megtalálod remélem dobsz majd egy müanyag kupakot a fejfájára.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4316502688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása