Sötét jövő

Egy másik legenda újászületése - Ecto-1

2021. július 15. - Wittigen

Nem mindig van olyan szerencsénk, hogy a film elkészülte után egyben megmaradjanak a kellékek, többször újra lesznek hasznosítva (így ktöttek ki a Mélység titkának Bentic Explorerje a Vírus című filmben) de többször a szeméttelepen végzik, vagy épp csak elfeledve. Aztán vannak olyan esetek, hogy újrafelfedezik ezeket a modelleket és megmentik őket (a Nostromo is így járt) és így járt (noha más okból) soron következő cikkünk alanya.

Mikor 2009-ben megjelent az Szellemírtók videójáték, vele egy időben kellet is valami a mivel promótálhatták, és úgy döntöttek hogy a legjobb módja (és milyen bölcsen látták ezt így) a híres fehér-piros Cadillac, az Ecto-1 a szellemírtók járgánya, de ehhez ki kell pofozni. A járgányt lebontották az alapjáig, és amit lehetett felujítottak, kicseréltek, kipolíroztak, és egy két újdonság is bekerült, de úgy hogy ne legyen zavaró, és ne változtassa meg az eredeti látványvilágot. A végeredmény pedig magért beszél. És HÁLA istennek, a folyamatot dokumentálták, és most ti is megtekinthetitek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4316609168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása