Sötét jövő

Stalker - A szerződés

2022. március 23. - Wittigen

Viszonylag kevés Stalker-hez köthető tartalom kerül ki az oldalra, aminek feletébb egyszerű az indoka, a mémeken kívül, (de azokat is csak felületesen) ismerem a játékot és a világot. Ami azt illeti nagyon rég óta filózom, hogy írjak e az AMC bedarált Stalker adaptációjáról, de ami azt illeti nem igen van miről írni, ugyanis nem éppen kézzelfogható. Tudni illik a pilot epizód nem szivárgott ki, sajnos. De hála istennek a Stalker rajongó bázisa messze-messze elér, úgyhogy hoztam nektek egy kóreai rajongói filmet, a Szerződést.

Az egész negyedórás alkotás szeritnem SFM-ben lett animálva, és gyönyörű. Nem próbál hiperrealisztikus lenni, beéri a nyújtott lehetőséggel, és azokat maximálisan kihasználja. Ilyen egy jó kisfilm.

Pár dolgot nem értek csak, egy orosz Zónajárónál miért van amerikanszkij spijon fegyver (AR-15), illetve a többi barátságos katonánál mit keresnek német MP-5-ök. De ezek apróságok, és igazából említsére sem méltóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1116793084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása