Sötét jövő

Elfújta a lökéshullám - szinkronizált képregény

2022. április 19. - Wittigen

Sajnos új GWTB tartalommal nem tudok szolgálni, mert Lemetti nem rajzol, de az interneten azért akadnak még rajongük, akik próbálják életben tartani az univerzumot, ha már Lemetti nem akarja. Az hogy ez áldás vagy átok abba most nem akarok belemenni, mert az egy másik témakör. Üdvözöljétek a GWTB hangjátékot!

A szinkronizált képregények (ún. comic dub) az elmúlt pár évben kezdtek gombamód szaporodni a Youtube-on. Ezek nem mások, mint képregényekből készült vetítések narrálva, ahol egyértelműen hangot adnak a karaktereknek, és egyéb bekevert efektekkel dúsítják a paneleket, ezáltal életrekeltve őket. Nos annyit elöljáróban elmondok, hogy nincs új rész benne, illetve a híres/hírhedt április elsejei rész nincs benne, de azon kívül a pirosaktól minden. Jó szórakozást.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7217620866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása