Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Párhuzamos világok, párhuzamos problémák

2022. szeptember 29. - Wittigen

Az alternatív univerzumok léteznek. Namost képzeld el, hogy végetelen mennyiségű Föld létezik, néhány nagyon hasonló, néhány nagyon is különbözik a mi világunktól. Az egyik lehet épp örökre be van fagyva egy soha véget nem érő jégkorszak miatt, a másikon meg lehet hogy a dínók uralkodnak még mindig. Az egyik ilyen bolygón az USA atombomba helyett az multiverzum utazást fejlesztette ki. Ezt az előnyt kihasználva legyőzte ellenségeit, de eközben tönkretették saját bolygójukat. Emiatt arra kényszerültek, hogy alternatív Földeket igázzanak le, és használjanak ki nyersanyagokért. Szerencsétlenségünkre, a következő bolygó a miénk. Vagy nem, ha Morgan megoldja a dolgát.

Egész pofás kis disztópikus kisfilm, bár az animáció vegyítése (2D flat háttér, 3D flat animált karkaterek) nem egészen jönnek be, azért elnéznék egy hosszabb filmet belőle. Kicsit olyan Titan AE hangulata van. Elméletileg a készítő megegyezett valami japán stúdióval, úgyhogy lehet animeként látjuk viszont, de több hírt nem találtam róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1417808947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása