Sötét jövő

Napi kell: Eladó Nipton városkája

2022. január 23. - Wittigen

A Fallout New Vegas játékban akad egy városka a nevadai sivatagban, ahol történt egy s más. Akad itt egy kapzsi polgármester, aki kurvákkal és piával látta el mind az NCR osztag katonáit mind a fellázadt rabokat, mindezt úgy, hogy ügyesen keverte a kártyákat és az egyik frakció nappal, míg a másik este volt jelen. Aztán egy nap megjelent egy idegen, aki irdatlan mennyiségű pénzt ajánlott, azért hogy csapdát állíthasson az NCR embereinek. Majd az egész vége mindenkinek a keresztre feszítése vagy elégetése lett. Igazi leányálom. Most hogy meghoztam a kedvet, érdekel megvételre a városka? Mármint az igazi.

Tovább

Filmajánló: Szellemírtók Örökség - Így kell az eredetit tisztelő folytatást csinálni!

2022. január 11. - Wittigen

A Szellemírtók termékeny franchise volt, 2 film, 2 sorozat, és mind zseniális. Hatalmas szeretet övezte és övezi mind a mai napig. Aztán 2016-ban nagyon csúnyán megtorpedózták a bizalmat és a minőséget. Pontosan emiatt hatalmas várakozás előzte meg az Örökséget.

Tovább

Kibermúzeum, a jövőben mémekből kell vizsgáznod

2022. január 07. - Wittigen

A Birchpunkkal videókkal kissé elmaradtam, de azonnal pótolom is őket, rögtön elsőnek a Kibermúzeum című kisfilmmel. Crush és cringe, és internet meg captcha. Ezek a szavak ma mindenkinek ismerős fogalmak, no de mi lesz pár generációval és egy napkitöréssel később? Mi lesz, mikor a történelem oktatás során ezekről kell majd tanulnod? Ezt a kérdéskört óhajtja körbejárni eme kisfilm, Birchpunkék megszokott stílusában.

Tovább

Atropa sorozat

2022. január 03. - Wittigen

Az ATROPA kisfilmmel már foglalkoztunk 2015-ben (akkor még csak kisfilm volt egy egész estés mű ígéretével), és kellemes elmlékeket hagyott. Aztán törölték a videót és átmentek egy kanadai streaming oldalra, és a hozzáférésért 100 dollárt akartak. Aztán eltelt 6 év, és most visszatértek a Dust nevű Youtube csatornára, azonban ezúttal egy 7 részes sorozat képében. 

Tovább

Filmajánló: Spóra - támadnak a gomba zombik

2021. december 26. - Wittigen

A Spóra cmű film ismételten egy film, melyet kizárólag a posztere miatt töltöttem le, és a kirakott képek igazából nem voltak bizalom gerjesztőek. Aztán kellemesen csalódtam, és egy Karók földjén és Trollvadászok féle rejtett gyöngyszemet találtam. És potenciálisan egy következő világváégét a listánkba.

Tovább

Nem mindennapi vészhelyzeti terv, olyan helyről, ahonnét nem várnád

2021. december 22. - Wittigen

A NASA és az amerikai hadsereg is extenzív vészhelyzeti forgatókönyv szettel rendelkezik, gyakorlatilag minden helyzetre. Két érdekesebbel foglalkoztunk itt és itt, ám a soronkövetkező szervezettől nem várnád, hogy legyen ilyen terve. Minden további időhúzás nélkül: az IRS rajthoz áll és felkészül.

Tovább

Adható e szabadalmi jog egy gépnek?

2021. december 18. - Wittigen

Soron következő cikkünk témáját már olvashattátok címben: adható e szabadalmi jog gépnek vagy mesterséges intelligenciának (attól most tekintsünk el, hogy szerintem egy MI-től mennyire vagyunk messze)? A kérdés pedig nem légből kapott. a huzavona ugyanis 2019 óta tart. Mondjuk hála istennek a gép még nem gépet tervezett.

Tovább
süti beállítások módosítása