Sötét jövő

Napi kell: Zombi vészhelyzeti kiképzés

2015. április 09. - Wittigen

Te mennyi ideig tudnál életben maradni egy zombik által elözönlött áruházban?

Erre a kérdésre gyakorlatban is választ adhat egy nagy-britanniai cég nagyszerű szolgáltatása, A zombi tapasztalati napok (Zombi Experience Days). Az ötlet egyszerű – fizető vendég + valósághű airsoft fegyverek, felszerelés és környezet + profi zombivá alakított statisztahorda. És kezdődhet a móka.

69 fontért megkaphatod a zombi harcmodor alapkiképzést, a vizsga egy zombifészek elleni roham :) Haladóbbak 79 fontért megélhetik, hogyan néz ki egy mentőakció, mikor egy udvarházat és a környező birtokot kell zombitalanítani. És a csúcsprogram, a 139 fontos áruházi misszió. Három órád van arra, hogy túlélj egy zombikkal teli áruházban (a helyszín egy valódi, persze már nem üzemelő áruház), különféle feladatokat teljesítve. Ha lenne egy kis fölös zsetonom, én beneveznék ide.

Via.: sotetjovo.aneten.net

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr547352578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása