Sötét jövő

Napi kell: új Rebook Alien csuka

2024. szeptember 02. - Wittigen

5 évvel ezelőtt (jézus hogy szalad az idő) írtunk limitált Rebook cipőkről, többek között Bishop cipőjéről és Ripley csizmájáról. A Romulus megjelenésének apropóján új kollab cipő jelent meg a Rebook boltjaiban.

Persze már lekéstünk róluk már elkapkodták őket augusztus 27-én. Ezek az előrekoszolt surranók eredeti árukon 170 dollárt (~62000 Ft akkor) kóstáltak (és amúgy kizárólag az Egyesült Államok területén volt elérhető, tengerentúli postázás nem volt. A fogadtatásuk vegyes, sokaknak nem tetszik, hogy a combos ár cédula illetve, hogy ehhez egyébként egy előre "használt" cipőt kapunk (valaki meg az angol zászlót sérelmezte, mondjuk igazán rátehették volna inkább a háromszög alakú logót). Ha még érdekel, akkor Ebay amúgy tele lett vele, minimum egy kétszeres szorzóval ellátva. Mondjuk még mindig nem olyan horror (ha egyáltalán találsz), mint Ripley bakancsa. Felírom hát őt is a kellene, de soha nem lesz kategóriába.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3218464053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása