Sötét jövő

Napi kell: Vérző zombi bábú

2016. január 24. - Wittigen

Nyilvánvalóan úgy lehet a legbiztosabban túlélni az egyszer elkerülhetetlenül bekövetkező zombi apokalipszist, ha az ember időben felkészül. Az internet erre rengeteg lehetőséget ad, lassan a Sötét Jövő is a hasznos információk tárházává válik :)

Ha sok a pénzed, építhetsz egy zombi-biztos házat, ha kevesebb, akkor csak egy hordozható sátrat szerzel be. Edzhetsz, hogy bírj futni. De ez nem elég, gondolnod kell az ellátmányra is… élelem, víz, gyógyszer, fegyverek (ha még nem készült el a csúzlis buzogányod), sör, stb. Ebben a felkészülésben jöhet jól a hozzánk hasonlóan optimista emberek új GoogleMaps applikációja, a Map of the Dead.

Az Arany oldalak és a GoogleMaps elérhető információi alapján, valamint egy elmés FourSquare integráció segítségével egy fantasztikusan praktikus térképet ad arról, merre vannak a legközelebbi élelmiszert, szerszámokat, fegyvert, túrafelszerelést áruló üzletek, katonai bázisok, benzinkutak, vagy a messzire elkerülendő kórházak és temetők. Nagyon hasznos lehet, de időben ki kell nyomtatni, a világvége elérkeztekor elég nehéz lesz online maradni :)

És egy másik fontos túlélési képesség: tanulj meg lőfegyvert használni. Ebben segítenek a ZombieIndustries (igen, Amerikában ilyen is van :) által gyártott „élethű” és vérző zombi célbábui. Sokféle kivitelben kaphatóak, beleértve a zombi náci, Osama, farkas, vagy feleség változatokat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr808188920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása