Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Krakkó kontra Sárkány

2015. december 28. - Wittigen

A lengyel mesék sorozat következő epizódja a Twardowsky után a Sárkány című mű. Tudnak a lengyelek, ha sci-fi-re kerül a sor.

Címét meghazudtolván, meg a tényt nézve, hogy milyen oldalon jelenik is meg ez a poszt, a műfaj nem fantasy, hanem nyilván valóan sci-fi. Történéseink a földön játszódnak, ahol is egy "Sárkány" nevezetű úriember rettegésben tartja Krakkó kicsiny városát saját bejáratú V-22 Osprey hibridjével. Néhanapján ledönt egy tornyot, s gyakorta rabol nőket. Mindeközben odalent megy a vita arról is, hogy mit kéne tenni ezzel a gengszterrel, de hát politikusok lévén csak hímeznek és hámoznak (meg könyékig turkálnak a kenőpénzekben). Mind addig, míg egy napon a Sárkány valaki olyat rabol el, akit nem kellett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr618176838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása