Sötét jövő

Modell sarok: A törvény ura visszavág!

2016. január 21. - Wittigen
Egy Sillof nevű úriember újraképzelte a Star Wars-ot, mint egy vad nyugati történet, és ehhez saját figurákat is készített. A képek magukért beszélnek. 

A jófiúk bandája

Az úriembernek erre van a honlapja, ahol sok-sok SW által inspirált figurákra bukkanhattok sok különböző érából.

Hank Solomon a csempész, aki fegyvereket ad el a lázadóknak. Ha pisztolypárbajra kerül a sor, vigyázz, mert villámgyors!

Leah Orango az egyik legbefolyásosabb család gyermeke. A família egyike a kevésnek, akik ellenállnak a sheriff erőszakos próbálkozásainak, aki el akarja lopni tőlük a ranchot.

Old Bennet Kennelly, a volt sheriff a nyugati határon, aki elbújdokolt, mikor a helyettese ellene fordult.

Sheriff Akan "Death" Vardas a korrupt sheriff, aki a rablókkal és nem kevésbé korrupt vasút tulajdonosokkal összedolgozik.

Sheriff's Henchmen/Deputy A seriffnek megszámlálhatatlan helyettese és verő legénye van, akiket a helyi rosszhírűekből toboroz.

Bob A. Ford egy tipikus fejvadász, aki bárkit behoz, ha pénzt ér az illető.  A villámgyors reflexei teszik a legveszélyesebb ellenféllé a pusztán.

Chewing Bear, Hank Solomon hű társa. Solomon kisegítette Bear törzsét, akiket a Vardas Sheriff le akart mészárolni. 

Luke a határvidéken él a nagynénjével és nagybácsijával, akik farmerek, de nem a gazdagabbik rétegből.

"Rusty" Ransen D. Dalton a kötekedő városi kovács. Nem szabad lebecsülni a a testmérete miatt. Kimondottan ügyes ha szerszámokról van szó. (Felhívnám a figyelmet a nevére: R(x2)D(x2))

 És végül: A beszédes bárpultos. Aggódó típus, akinek nem tetszik a sheriff hatalma, és erőszakos tettei, és gyorsan bújik a bárpult mögé,ha kitör a balhé. (szintén felhívnám a figyelmet a névre 3 darab P betű van benne :D)

 via.: itt találtam ez pedig az úriember honlapja

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr438281128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása