Sötét jövő

Rosszhírek, tolódik az Blomkamp féle Alien 3 + Covenant trailer

2017. február 04. - Wittigen

Gyerekek, pedig de boldog voltam, hogy lesz még Alien fllm, és Neil is sokat pöttyögött rőla az instagramján, de most nagyon úgy tűnik, hogy nagy halasztásnak néz elébe. Nézzük a részleteket:

Igazából egyetlen két ok (melyek összefüggenek) fogja meg Ripley és Bishop visszatérését, az pedig a Fox és Ridley Scott. Az előbbi azért, mert az Ridleynek ad nagyobb hangot (holott a Prometheus-t elég vegyes fogadtatás övezte, bár szerintem jó film volt) az utóbbi meg azért, mert még több Prometheus folytatást akar rendezni. Szóval szegény Neil kényszerpihenőre került. Több infó nemigen van, ennyivel kell sajnálatos módon beérni.

Most pedig térjünk át a rögösebb terepre. A héten kijött az Alien:Covenant trailere. Most mivan? Nem Lost Paradise címen futott volna? Mégis mi ez? Én is erősen vakartam a fejem, de aztán nagy nehezen találtam egy cikket, ami megmagyarázza a kapcsolatot. Névváltoztatás történt! Íme a trailer:

Így megtekintés után azt mondom rá, hogy egy színes, szagos, szélesvásznú A nyolcadik utas a halál és Prometheus keverék. Vannak olyan jelenetek, melyek, mintha 1:1 az első filmből lennének nyúlva. Pl.: 0:53-tól, illetve 1:19-től. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol fog ez a film csatlakozni az előzőhöz. Yep, már meg is érkeztünk. Üdvözöljétek Dr. Elizabeth Shaw-t, 1:21-nél. (Feltételezem 1:31-nél vagy őt vagy Davidet látjuk), nomeg, persze a szokásos futkorászást a hajóban. (Meg az elmaradhatatlan kefélünk a zuhanyzóban, majd rákefélünk jelenet.) Közeledünk (talán egy film van hátra az előzményekből) a kapcsolódási ponthoz. De azért nem kéne ébredő erői magaslatokba átcsapni, már ami a másolást illeti. Érdeklődéssel vegyes félelemmel várom a filmet. És ti?

via.: screenrant

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8412173576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása