Sötét jövő

Alternatív karakterek - Cyberpunk Wars

2017. március 28. - Wittigen

Abban a hitben éltem, hogy ezt a cikket már rég , megírtam. Most karbantartáskor azt vettem észre, hogy mégsem. Vakartam is a fejem, hogy most akkor ezek hol lehetnek. Nem is szaporítom tovább a szót, íme Sillof csodálatos modelljei, melyek William Gibson világába kalauzolnak el bennünket.
Érdekesség: az úriembernek ez volt az első átalakítása, és vannak benne olyan darabok, amiknek 10 évet váratott magára a befejezése.

Chip3 & Rod2
Aranyszínű barátunk és őt hűen követő kék-fehér társa lépten nyomon bajba keveredik. Az erős külső mögött vaj szív bújik meg, Chip3 gyakran kerül bajba.

Zen
Rangidős hacker, még bőven a nagy cégek előtti korból. Majd a mamut cégek megjelenésekor előre látta a közelgő technológiai rémálmokat, így inkább eltűnt a virtuális tér színpadjáról. Ha eljön az ideje, akkor visszatér a sötétből, és kihívja majd a cégeket, és segít visszaállítani az internet egyensúlyát.

Luna
Egy gazdag család sarja, kik a Cégnek dolgoztak. Kezdetben azért csatlakozott a mozgalomhoz, mert jó poénnak találta, később az igazságtalanság elleni harc marasztalta.

Link Sourcecoder
Link új a hackerek világában. A Cég menekülésre kényszerítette, miután családját a híres/hírhedt Vektor célpontba vette.

Hak Slicer
Szabadúszó, invazív hacker, Zennek, Lunának és Linknek szüksége lesz rá a harcban.

Cybahacka
Hak harcostársa. Teste tele van zsúfolva illegális inplantokkal, melyek a virtuális térben hatalmas erőt kölcsönöznek neki.

Vector
Egykori hacker, kit egy balul elsült meló után a Cég kalapált össze, és most az adósságát törleszti. Nem mintha kényszeríteni kellene rá.

Warmongers
Céges tüntetés oszlatók. Ne akarj velük találkozni.

BotoVolt
Egy öntudra ébredt precíziós android, most már fejvadászatra kalibrálva. Bárkinek dolgozik, ha az illető meg tudja fizetni.

Hak és Cybahacka együtt.

Rossz fiúk.

Jó fiúk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3212320835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása