Sötét jövő

Célegyenesbe fordult a Quadra V-tech

2024. szeptember 27. - Wittigen

Még 2021-ben írtunk egy orosz srácról, aki még a megjelenésre elkezdte építeni a Cyberpunk trailerében extenzív szerepet kapott Quadra V-Tech verdát, azóta sok év eltelt és kicsit nagyobb lett a projekt mint számított rá. De már gurul és le van festve. Igaz, most kicsit rápihentet a srác a pojektre.
Sajnos az előző cikkben nem listába szedve osztottam meg veletek a videókat, így dátum alapján kellett kigubiznom nektek a videókat, de azóta elég sok minden történt. Mostmár nyílik az ajtaja magától motorikusan, fényeket kapott, megcsinálta a bonyolult kipuffogó rendszert is (habár csak díszenek), még többet glettelt és egészen kezd már autó alakot ölteni a járgány.

A baj az, hogy konkrétan csak a 21-es videón van angol felirat, a többin orosz és azt fordíttathatod angolra, ami értelmes, de, hogy mennyire pontos, azt nem tudom megállapítani. Ha ez nem pálya neked, akkor van ilyen titktok hanggal narrált "angol szinkronos'" változat, amitől én személyszerint kezdek a falramászni. Az utolsó résszel nincs vége, a festés csak teszt, mert magának akart önbizalomboostot adni a srác, szóval a sárga dísz elemek csak ecsettel lettek felkenve ideiglenesen (mondjuk visszacsiszolni jó szopás lesz). Viszont lehet megint lesz egy nagyobb kihagyás, hogy nehogy beleégjen, amit teljesen megértek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6518447177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása