Sötét jövő

Rakka bónusztartalom

2017. július 26. - Wittigen

Sokáig halogattam a dolgot, de most nem tovább. Íme a kisfilm extrái extrák!

Letöltés után ez a kép fogad, ha meglessük a Rakka kiegészítőjének méretét. Szépen telepakolták anyaggal. Nézzük mit kapunk 5 dollárért:

A filmeket két módon keverve, sztereó és 6 csatornás surround hanggal, természetesen vezsteségmentes FullHD minőségben, meg egy angol feliratot, összesen 10,8 gigabájtért

Kapunk egy nyomtatható figurát, OBJ fájlokban, melyet bármely 3D nyomtató szalonban ki tudnak nyomtatni, hisz ez a legalapabb 3D modell kiterjesztés. A figura darabolva van, és az egyes elemek később összeilleszthetőek, az erre kiképezett csatlakozókkal. 

Ismerősöm segített, és összeállította modellt, és így néz ki, de őt már mutattam. Néhány infó azért róla is: igen részletes modellről beszélünk, és jelentéktelen 9,5 millió polygon alkotja. A fent említett ismerős gépe is majdnem megnyekkent alatta.

Következő a mellékelt concept art könyv, ebből rögtön kettő is van, ez egyik valami videót emleget, gondolom van hozzá kommentár, de az istennek sem lelem meg, hogy hol. Nagy felbontású, ajánlott valamilyen ténylegesen PDF fájlokra használatos programmal megnyitni, mintsem betölteni az internetböngésződbe

A Klumok bőrének színezésének tanulmánya földi állatok mintáinak jegyében.

Őt nem láttuk a filmben, és vagy nem is fogjuk, vagy majd a Volume 2-ben.

Szintén egy eszköz mellyel nem találkoztunk még, Gigeri jegyekkel bír az alkotás, élő és gép keverékét alkotva ezzel.

És a fő attrakció, mely önmagában kiteszi a fél csomagot: a produkciókész 3D fájlok! 

Ezzel a 10 gigás kis jósággal magad is életre keltheted a saját Klumodat. Különböző minőségben is a vásárlók rendelkezésére bocsátották ezt a modellt: alacsony felbontás, nagy felbontás, riggelt modell, textúrák, egyszóval minden amire szükséged lehet.

Utoljára lenne a forgatókönyv, de sajnos az nincs. Valami jogi problémába ütköztek, és le kellett venniük az ajánlott kiegészítők listájáról. Fáj érte a szívem, de enélkül is tökéletes ez a csomag. Következőnek a Zárótűz kiegészítői jönnek abban a pillanatban, amint rájuk teszem a mancsomat.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6912691423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása