Sötét jövő

Mostmár tényeg film lesz a Metro 2033-ból!

2019. augusztus 23. - Wittigen

Sokat foglalkoztunk már egy esetleges film lehetőségével, de, mint ahogy azt már nem egyszer megírtam, 2011-ben az MGM visszadobta a forgatókönyvet azzal, hogy túl sötét a befejezés, vidítsa fel az író. Nos erre Glukhovsky nemet mondtott, végül az MGM-nél lejártak a jogok. De itt a fény az alagút végén, de nem a túlvilág az, hanem a METRÓ! Legalábbis egy konkrét ígéret egy filmre.

A Gazprom Media megszerezte a jogokat, s bejelentette, hogy nemsokára megkezdik a kiválogatást (rendező, és színészek), és a forgatást is, minnél előbb. Valery Fedorovich producer szerint hatalmas méretű produkcióról lesz szó, a legnagyobb, amit eddig elindítottak. Glukhovsky állítása szerint, eleddig nem talált olyna rendezőt, aki hű adaptációt tudodtt volna csinálni, de a Gazprom tudott egy olyan csapatot, amire még ő is azt modta, hogy "csináljuk", és szívesen beszállna, mint kreatív producer (ami ugye nem lenne idegen tőle, hisz mind a 3 videójátékban aktívan benne van a keze). Mondjuk az aggasztó, hogy ugyan ez a konszern csinálja az alternatív Csernobil sorozatot, ami az "igazi" eseményeken alapul, de meglátjuk. Azaz majd meglátjuk 2022 január 1-jén. És elméletileg ez nem csak az orosz piacon fog világot látni, hanem nemzetközi szinten tervezik a filmet.

via.: variety&glukhovsky

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5515021370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása