Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Céges szörnyek

2019. október 03. - Wittigen

Aki látta már a Elpusztíthatatlanok (They Live) című filmet, annak a koncepció ismerős lehet. Ruari Robinson, az a Robinson, akinek a Leviatán concept trailer is köszönhetjük, megajándékozott minket ezúttal egy hosszabb alkotással, mely tisztelgés Brut Carpenter filmje előtt.

A kisflm főszereplője Robinson (Kett Turton, Penge Szentháromság) és Ellen (Jenna Coleman, Ki vagy doki). Robinsont a "céges robot" épp most avanzsált friss munkanélkülivé, és nem igazán viseli jól, míg egy nap a dokija nem ad neki egy "nem tesztelt" gyógyszert. A többit szerintem kitaláljátok. A negyed órás szösszenet egy dark synth/retrovawe zene kíséri végi, mely nagyon jól megadja a hangulatot, a dögökre pedig nem lehet panasz. A készítő Kaju Meat Company (Nagy Dög Hús zrt) feltűnése mint hentes kocsi meg csak külön felteszi a pontot a képzeletbeli "i" betűre.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3415161544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása