Sötét jövő

Napi kell: Kalapács alá kerülnek a Mad Max verdák

2021. szeptember 17. - Wittigen

Mostani Napi kell cikkünk álomtárgyai nem kis mütyűrök, vagy ruhák, vagy esetleg szobrok. Valami kissé nagyobb, és hangosabb. De sietni kell, még 9 napig van lehetőséged licitálni.

Sokszor kesergek azon, hogy mi lesz a modellekkel és egyéb díszlet kellékekkel a forgatás után (többniyre ugye hagyják őket szétrohadni). Azonban hála istennek, most szerető gazdához kerülhet az a 13 autó, amely túlélta a Fury Road forgatását. A  Lloyds aukciósháznál egy jó nyálcsurgatós lista tagjai kerülnek kalapács alá, és nagyon úgy tűnik, hogy olyan jó "1 forint, nmá" féle Vaterás licit keretében. Természetesen nincs ingyen reggeli (na nem mintha bármelyik verdához is ingyen juthatnál hozzá). A kocsik a forgatás helyszínén, ausztráliában vannak (az aukciósház lehetővé teszi a kocsik állapotának megtekintését, ha van rá igény, csak időpontot kell egyeztetni, ha mást nem hát ezt ki lehet használni).

Immortan Joe személyes két Cadillac Coupe de Ville-ből barkácsolt Gigahorse utója az első a listán.
Érezted már szükségét annak, hogy egy kzelgő apokalipszis esetén legyen egy benzin/gázolaj/víz szállítód és tárolód? Nos a War Riget neked találták ki. Csak győzd etetni.
Van egy kedvenc zenéd, aminek eszméletlen nagyot üt a basszusa? És akarod, hogy rajtad kívül másnak is forrjon a vére? Ne tovább, a Doof Wagon rád vár! Ha jól értettem a hírdetést, jön vele lángszóró gitár és az erősítő is ami bele van építve a Man 8x8-ból átalakított szörnybe.
Valszeg ez a licit nagyot fog menni, hisz ez Max Rockatansky világhírű (bűár én nem vagyok oda az Interceptorért, sem az első 3 filmért) kocsijának világvégessített változata.
Nox Deuce hotrodja is kalapács alá kerül. Nitró nem tartozék sajnos.
Néhány konvoj kocsi is kalapács alá kerül, köztük az Elvis-nek keresztelt V12-es hotrod is.
Remélem a lángszóró is része az aukciónak.
Kisgyerekként is vadállat voltál és a csúszda csúszó része helyett az oldal mellett ugrottál le? Akkor a 6 rudas verdából egy Pontiac Safari alapjaira épített négy keréken guruó mókát épp neked szánták. 
Egy picit átalakított Ford F250-es, hatalmas pneumatikus karmokkal.
Névtelen Dogedge lángszórós hotrod.
Caltrop Eldorado, azért is érdekes, mert ha jól értem a fényezése valójában kátrány, egész érdekes motívumok vannak belekarcolva.
Kétsszemélyes verda, éppen házasodott párocskáknak kiválló, valaki vezet, valaki lő. (És igen ez a legjobb kép, amit találtam).
Az utolsó verda egy Buick, amire rámókoltak egy Hummer fegyver platformot.

Ha van elég suska a zsebedben, akkor itt tudsz licitálgatni. Ha kőgazdag lennék, harcba szállnék a Doof Wagonért, azonban nem vagyok az, így maradnak a képek. Apropó képek, ha odalent "down under"-ben élnél, és van időd ÉS rajogó vagy, nincs kedved néhány képet lőni azokról a kocsikról, amiknek láthatóan is nincs jó minőségű képe a listában? 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9616691498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása