Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Half-Life Resinstated, a folytatás

2021. október 12. - Wittigen

A Reinstated Prologue egy gyönyörű 2015-ös SFM kisfilm volt, melyet nem sokra rá követett az Érkezés 2016-ban, ami a folytatása volt. (itt írtunk róluk). Az Érkezés azonban nem zárta le a sztorit, hanem nyitvahagyta a végét, és minket pedig itt hogyott egy reménykedéssel. Eddig.

Reménykedés, igen, mint a Half Life 3 iránt... 2020. júliusában ejtettünk szót a az 5. Múltidéző keretében (utolsó elem a cikkben) a Reinstated projekt állásáról, egy kommentet megosztva a készítő, Stealth Entertainment youtube csatornájáról, ahol azt igérte, hogy dolgoznak rajta, azonban nem jelenik meg a következő évig. 

Nos a mai dátum már jóval túl van az eredeti kommenttől számított 1 évnek, és sajnos a Youtube algoritmusai az utóbbi időben meg vannak bolondulva feliratkozás ide vagy oda, de ami a legfontossabb a Sheath Entertainment™ csapata tartotta a szavát, és 2021. május 17-én a következő teaserrel ajándékoztak meg minket:

A teaser egyenlőre nem mutat sokat, kivéve, hogy majd 202X-ben jön, sokak tippje szerint olyan december körül ez évben. Illetve, elejtett kommentből lehet gyanítani, hogy 10 perc körüli lesz az animáció hossza. Viszont amit láttatni enged, az az animáció minősége, és azzal már meggyőztek. Itt az ideje, hogy Adrien végre csőkulcsot ragadjon, és kiharcolja az őt megillető szabadságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6316690372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása