Sötét jövő

Napi kell: Eladó Nipton városkája

2022. január 23. - Wittigen

A Fallout New Vegas játékban akad egy városka a nevadai sivatagban, ahol történt egy s más. Akad itt egy kapzsi polgármester, aki kurvákkal és piával látta el mind az NCR osztag katonáit mind a fellázadt rabokat, mindezt úgy, hogy ügyesen keverte a kártyákat és az egyik frakció nappal, míg a másik este volt jelen. Aztán egy nap megjelent egy idegen, aki irdatlan mennyiségű pénzt ajánlott, azért hogy csapdát állíthasson az NCR embereinek. Majd az egész vége mindenkinek a keresztre feszítése vagy elégetése lett. Igazi leányálom. Most hogy meghoztam a kedvet, érdekel megvételre a városka? Mármint az igazi.

Igazán alkalmi vételről beszélünk. Potom 2,75 millió dollárért (a cikk írásakor 875,87 millió forint) a tiéd lehet az igazi Nipton. A városnak eddig 3 tulaja volt, Jerry Freeman 1985-ben jutott hozzá, majd 2017-ben adta tovább egy America Green nevű cégnek, akik füvet akartak termeszteni, de nem jött be a terv, és nem sokra rá tovább adták egy olaj vállalatnak, akinek szintén füstbementek a terveik, és szerintem most hogy a durva költségeiket lefaragják, újra piacra került a városka. De mit tartalmaz a csomag? Nos, mindent csak hullákat és füstölgő épületeket nem.

Amennyiben te lennél a boldog vásárló, a következő épületek és szórakoztató alegységek boldog tulaja lehetsz majd: egy bolt, egy étterem, egy hotel mely 1905-ben nyílt és a pletykák szerint kísértet járta, egy kemping terület, gondolom jól kiépítve. Az hogy mihez kezdesz a várossal, az már a te fantáziád, érdekes ötlet lenne tényleg megcsinálni egy tematikus várost Niptonból, turisztikai céllal, ha már minden egyezik. Csak tartsd észben, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, ha megcsinálod a Fallout New Vegas féle Niptont, lehet a 15 jelenlegi lakó nem örülne a lottónak a végén. Ha érdeklődnél, itt vethetsz egy pillantást a városra, és ha tényleg megvennéd, azért kérünk majd képeket mihez kezdesz vele :D

via.: lamag

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7916802834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása