Sötét jövő

Cyberdekk mánia

2022. szeptember 13. - Wittigen

Cyberdekkek. A dekások legendás fegyvere mely előtt JÉG nem marad szilárd. Hát persze, hogy a cyberpunk rajongók nedves álma, hogy legyen egy neki. Rezidens sysadminuk dobot meg ezzel a pofás videóval, ahol egy német srác épít egy stílusos 3 részbe bontott dekket, stílusosan német katonai dobozokba. Reszkess Fuerswinge, a berlini banda megy érted!

Az a jó a cyberdekkekben, hogy nincs két hasonló gép, mindenki olyat épít, ami az ő stílusa. Ez kb a dekások filozófiája is. Régebben osztottam meg már egyet, de az elmúlt 4 évben sok változás történt a makerspaceben, és ezzel együtt az ehhez hasonló projektek is komplexebbek lettek. De nem húzom tovább a szót, nézzétek meg a Fusebox fantázia névre keresztelt dekk születését.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2717889805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása