Sötét jövő

Kakesoba - Fertőzés, egy művészi album

2022. december 15. - Wittigen

Egy művészi albumot hozok most nektek, nem olyat, mint Sorenson okkult alkotásai, hanem inkább Stalenhag munkáságához közel állót. Íme az Infection/Fertőzés fantázia névre hallgató képsor.

Nos ezek lettek volna azok. Kakesobáról magáról igazából semmit sem sikerült kiderítenem, azon kívül, hogy japán és hogy szeret rajzolni fura dolgokat. Igazából jobban tolja az anonimitás, mint see_machine. A nyílvánvaló kérdés az az, hogy miről szólnak a képek, szólnak e egyáltalán valamiről. Nos erre választ nem tudok nektek adni, mert a twitter fiókja, lényegers dolgot nem mond (csak azt hogy "ködös táj") a többi accountja meg abbszolút nem indikál semmit. Ha valaki esetleg többet tud, az nyugodtan szóljon, és majd kiegészítjük. Addig is meg, nézergessétek csak a képeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6217984202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása