Sötét jövő

Warhammer - Remény halála - a soha nem lett folytatás

2024. március 19. - Wittigen

Most már lassan egy éve írtunk a Remény haláláról, és a cikk végén említettem, hogy remélhetőleg nem sokára láthatjuk a folytatást, bár esély nem sok van rá. Nos, ezúton is lezárom a sztorit, mert a folytatás soha nem fog elkészülni, de az alkotó legalább elénk tárta, szintén egy elnagyolt guide renderen és az általa készített narráción keresztül, hogy miről szólt volna a második rész.

Az előző résszel ellentétben itt a dolgok emberibb oldalát fogta volna meg és egy anya versenyfutását az az idővel nézhettük volna (azé az anyáét, akit az első részben warp-fused láthatunk a halott gyerekével egy cellában). Hogy végül is miért nem készült el? Nos részben pénzügyi döntés, mivel nem lehet pénzt szedni ilyen projektekért, még Patreon-on sem, így kicsi megterhelte volna a tárcáját. A másik ok miatt pedig kicsi korrekcióval kell éljek, az Operation Sunburstnél említettem, hogy valószínűleg azért hagyta abba, mert itt is voltak sértően akadékoskodó rajongók, de erre ő cáfol rá személyesen. Nem, az ok sokkal prózaibb: egyszerűen kiábrándult a Warhammer GW által kijelölt új irányából (átérzem), és nem érzi azt a tüzet ami szükséges lenne ahhoz, hogy egy ilyen monumentális projektet folytasson, ami teljesen érthető. Még egy videó hiányzik, de azt már kétlem, hogy valaha is ténylegesen elkészül, így itt le is zárjuk a sztorit. A Remény, mint oly sok minden más ebben az univerzumban, immár végleg halott. Most már csak a háború maradt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2518282517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása