Sötét jövő

Felperzselt föld - első rész

2024. május 06. - Wittigen

Tudom, kezdhet unalmassá válni, hogy mindig azért sírok, mert sehol az Astartes második évada, az Exodite és a Pariah Nexus nagyon kevés és nagyon későn jöttek ki, közben meg evesztette a józan eszét a GW. De hála istennek ez nem akadályozza meg a minőségi rajongói kisfilmek elkészültét a jelenlegi helyzetben sem.

A Felperzselt föld 11 perce az Eclipsium Prime bolygóra kalauzol el minket az IG oldalán. A bolygó mezőgazdasággal foglalkozna, ha épp nem lenne egy kellemetlen káosz megnyilvánulás rajta, és ami azt illeti, biztos vagyok benne, hogy mire a birodalom leveri ezt a apró "elhanyagolható" mellékhatást, semmit nem fognak termelni ezen a bolygón. 

A különlegessége abban rejlik a videónak, hogy technikailag nem kézzel animált, hanem teljesen az ARMA III című katonai szimulátor játék motorjában felvett, majd később VFX-el és SFX-el kiegészített alkotásról van szó. Itt-ott kivillan egy picit az animációk szögletessége, de ha valaki nem hívja fel rá a figyelmedet, ez fel sem tűnik senkinek. Én is csak azért tudom, mert nekiálltam kommenteket olvasni. Remélem előbb utóbb jönni fog a második része is.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6018345669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása