Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: lomos osztag miniszéria

2024. augusztus 05. - Wittigen

A Lethal Company egy sehonman érkező játék volt, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem lopta be magát a szívembe az egyszerű gameplay loopjával és stílusával. Van egy megbúvó sztori a háttérben, és jelenleg várunk, hogy vagy világot lát, vagy nem hivatalosan. De addig is ki akadályozhatja meg a rajongókat hogy alkossanak.

Sigurdról és csapatáról annyit tudunk, hogy előttünk szolgáltak a hajón, de hogy mi lett velük, azt nem tudjuk. Igazából azon a náhány logon túl amit ránkhagytak, nem tudjuk mit csináltak az előtt se. Így azt csinálsz velük, amit szeretnél. A GibbsonTV nevű videós pedig pont ezt csinálta Blenderben három hónap alatt, és remélem folytatja (a visszajelzés szerintem nagyon pozitív a kommentek alapján). ÉS amúgy meg is érdemli, nagyonjól eltalálta az atmoszférát, és jól vegyíti azt az érzést amit maga a játék ad. Indokolatlanul nyomasztó tud lenni, de a játékosok reakciói oldják fel a sötét hangulatot. Itt megfelelő ponton elhelyezett, nem retardált humor adja a felszabadítást. Mondjuk egy jól elhelyezett hoarding bug pofánverése egy stoptáblával vagy egy lábracsukott zsilipajtó, mert ilyeneket mi is megcsinálunk. Szerintem nagyon kreatívan mögéjük költöttek némi új loret is (pl.: hogy mire való az ellopható RTG mag) meg a látomás/rémálom jelenet is nagyon jó. A karakter dizáj előtt is emelem kalapom, ugyanis kérdés nélkül megkülönböztethető mindenki. Egyszóval nagyon jó.

Bónuszként berakom még a srác által csinált cinematic trailert is, mert az is gyönyörűre sikerült, apró kis meglepi abban, hogy a zene az Melodysheeptől lehet ismerős.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3118446629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása