Sötét jövő

Lopott prototípus surranó

2024. május 26. - Wittigen

Véletlenül találtam rá egy random remixen át, és igazából bejött, szóval megkerestem az eredetiét. Egy aranyos kezdő shadowrunner lenyúlt egy preem cipő prototípust és köröket ver a rendőrökre. Ennyi. Jó szórakozást a kisfilmhez.

 Ami érdekes amúgy a rövidfilmben, hogy részben teljesen 3D cg fizika szimulácival, részben pedig otthoni keretek között készült mocap munka. Én már ott gyanakodtam, mikor először kisétált a lány karakter a sikátorból és moonwalkolt egy picit, de utána sehol nem érhető tetten hasonló. Ez is csak azt mutatja, hogy mennyi minden elérhető már az egyszerű embernek (még ha nem is olcsó). Már így is vannak kisfilmek, sorozatok, amik köröket vernek az IP tulajokra, de még néhányév, és nem csak "néhány" lesz...

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4818409353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása