Sötét jövő

Indie filmajánlónk következik: Nydenion

2015. április 08. - Wittigen

A “Nydenion” egy házilag gyártott német scifi, (IMDBn 4 pont körül ingadozik) amit mindenképpen szeretnék volna megosztani veletek.

Érdekessége hogy kb pont az ellentéte a házilag gyártott scifiknek, ugyanis a számítógépes animáció valami eszetlen jó benne (igaz a filmet asszem vagy 15 évig forgatták) és néhol több, nagyobb költségvetésből forgatott filmre szégyent hoz.

A cikk eredeti szerzőjének a véleménye: Ahol a film megbukik az a színészi játék, és a story maga. A történet két egymással harcoló birodalom béketárgyalásának a történetét meséli el, ahol Walker kapitány kb. fél kézzel menti meg a galaxis. Az egész 80-as évekre hajaz kicsit, ugyanis a pocakos fura szőrös hosszú hajú kapitány (Jack Moik) felszerelkezve félkiborg csajával kb. mindenféle járművet tud vezetni a galaxisban, és a főgonosz ellen is gyalog áll ki természetesen, és mindig akad egy szuper béna szövege, amivel lerendezi a helyzetet. A párbeszédek elég semmitmondóak, de tudva hogy a filmet kb. egy garázsban hozták össze, hitetlen teljesítmény, és bőven benne van a nézhető kategóriában, ajánlom mindenkinek.

Az én véleményem: Szerintem igen is jó film. Belátom vannak olyan dolgok benne, ahol egyet értek az eredeti szerzővel, Moik haján pl.: kimondottan jót vidultam. De mikor kézhez kaptam a DVD-t (mert, hogy kemény 700

Tény is való, hogy nem egy Avengers, de látványa van. Tipikus mockup sci-fi, ahol minden makett meg van építve, és szemet gyönyörködtető maga a film (legalábbis nekem az). Sokban hajaz a 80-as 90-es évekre és ezzel semmi baj, a maga nemében tökéletes a film. Sokkal rosszabb filmekre is összeadják a pénzt az adakozók. De ez megéri a vessződséget. Néhol persze nevetséges, de ugyanakkor nagyon jó esti mese lehet. Erre tessék: MEGA  és itt a jobb változat, rendes DVD-ről kimásolva. via: sotetjovo.aneten.net

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr547352024
süti beállítások módosítása