Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: A kávé neve halál.

2015. április 11. - Wittigen

Zseniális animációt készített egy dán autodidakta filmes, Henrik Bjerregaard Clausen. A férfi több mint tíz éve foglalkozik 3D effektekkel és számítógépes grafikával, a most bemutatott filmecskén kívül más munkái is vannak. Jelen esetben prezentált négy és fél perces alkotása kötelező minden Alien-rajongónak, illetve koffeinfüggőnek.

A videó főhőse Marvin, aki joggal pályázhatna „Az ember, akinek a világon a legunalmasabb a munkája” címre. A Weyland-Yutani Társaság teherhajójának egyszemélyes legénysége, akinek gyakorlatilag semmit nem kell csinálnia, mindent intéz helyette az automatika. Szobanövényként tengeti életét koszos céges pólójában, szunyókál a pilótafülkében, amikor pedig nem, literszámra vedeli a kávét. Nyugalmában csupán a számítógép zavarja meg, aztán valami történik, aminek nem kellene, és a sötétben életre kel egy rettenetesen, hátborzongatóan ismerős valami…

A videót rendezte és szerkesztette Henrik Bjerregaard Clausen, írta Søren Pødenphant Andersen.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr37358888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása