Sötét jövő

Star Wars Jedi Outcast film trailer

2015. július 27. - Wittigen

A Facebookon felbukkant egy projekt, ami már viszonylag régóta fut, s melynek célja a fent említett játékból egy filmet kreálni

A Jedi Outcast a Jedi Knight számítógépes játékszéria második része, mely 2002-ben jelent meg és hatalmas sikert aratott a Star Wars rajongók körében. Glóriáját azóta is hordja és azóta is a legkedvesebb Star Wars játéka maradt mindenkinek. 2013-ban a még mindig nagy népszerűségnek köszönhetően egy ígéretes projekt vette kezdetét a Primal Clarity Productions és azon belül is Damian Scott jóvoltából. Ez pedig nem más, mint a játékból kreált film, mely azóta is folyamatosan fejlesztés alatt áll, ám immáron már megtekinthető egy exkluzív trailer és pár betekintő videó is.

via.: swmedia

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr447658598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása