Sötét jövő

Hogyan lesz rövid filmből egész estés?

2015. augusztus 21. - Wittigen

Emlékeztek még a Leviathan című rövid filmre?

Ha nem akkor erre tessék. Na a feltöltése után 1 héten belül körülbelül 1,5 millióan nézték meg, ami nem meglepő,hisz az animáció mozivászonra kívánkozó típus. Mint utóbb kiderült a rövidke szösszenet forgatókönyvét ugyan az a Jim Uhls írta, akinek a Harcosok klubbját is köszönhetjük.

Ami az igazán jó hír, hogy Simon Kinberg ( X-men Az eljövendő múlt napjai rendezője) és Neil Blomkamp a szárnyai alá vették a projektet, mint producer és executive producer, már ha igaz amit a Deadline honlapján írnak. Remélem átverekszik magukat a film megvalósításának rögös folyamatán, mert erre a filmre kész örömmel adnék ki pénzt. (Az utóbbi években kevés olyan sci-fit láttam, aminek ne lett volna köze más zsánerhez is, úgyhogy végre egy eredeti ötlet remélhetleg felpezsdíti a pangó mozivásznakat.)

via.: Verge

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr787724732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása