Sötét jövő

Az első zombi-biztos ház várja a világvégét

2015. szeptember 12. - Wittigen

Túl sok világvége filmet látott volna valaki? Vagy tud valamit, amit mi nem?

Miért akar valaki egy totálisan biztonságos házat építtetni valahol Varsó mellett? Lehet, hogy egy vagyonos ember félti az életét, vagy egy maffiózó, vagy simán paranoiás az illető. De az is lehet, hogy valaki olyan adta a biztonságos ház megrendelését, aki a világvégére készül, és nem szeretné, ha rabló- vagy zombibandák lepnék meg otthonában.

Mivel a KWK Promes által tervezett ház jóval túlmegy a klasszikus biztonságon, és az utóbbira tippelek. Nézzétek csak meg a videót: első pillantásra egy ártatlanul kinéző modern üveg-kő épület. Viszont ha valaki megnyomja a pánikgombot, megmozdulnak a falak, legördül egy óriási fémredőny és egyszercsak egy áthatolhatatlan betonkocka van előttünk. A begubózott házból aztán egyetlen kijárat van, egy leereszkedő hídon át, az emeletről. Aztán jöhet a világvége

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr877694264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása