Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Acélkönnyek – soha ne dühítsd fel a barátnőd

2015. szeptember 19. - Wittigen

Az előző blog írója mondta vala:
Több olvasói tipp is érkezett erre a holland sci-fi kisfilmre (köszi mindenkinek). Az Acélkönnyek keletkezése nem a szokványos stúdiós, vagy rajongói munka. Közadakozásból készítette a Blender alapítvány, amely az azonos nevű, open source 3D alkotóprogram képességeit akarta vele bemutatni és ezzel egy csúcsminőségű, de mégis ingyenes eszközt adni a filmkészítők kezébe.

Az angol nyelvű film a jövőbeni Amszterdamban játszódik, ahol kutatók és harcosok egy csoportja megpróbál újraéleszteni és megváltoztatni egy olyan múltbéli pillanatot, amely következménye a robotikus világvége lett. Mert egy csalódott és dühös nőnél nincs is veszélyesebb dolog…

 

Mindeközben persze történt egy 4k-s rácfelvarrás (hol volt az még akkor, a fullHD épp kezdett csak divatba jönni..) és a honlapjukon találhattok még egy tonnányi letölteni valót.

via.: mango

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr817694230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása