Sötét jövő

Játék szektor: Talán bejárhatjuk Moszkvát... alul és felül

2015. november 26. - Wittigen

A Metro 2033 és a Last Light után nem hiszem, hogy ki fog merülni ebben a két játékban a Metro jelenleg is terjedő univerzuma. Hát lessünk csak bele a pletykákba!

Több oldalon is feltűnt már a szóbeszéd, miszerint nem is csak egy projekt van folyamatban, hanem rögtön kettő.

Ez örvendetes dolog, mert így visszatekintve a 2033 még élvezetes volt, a Last Light meg már olyan generic lövöldözős játék. Ezért is kezdtem el fejleszteni belőle egy RPG-t, de ez egy másik történet. Több állítás szerint a 4A Games sunyiban, Glukhovsky segedelmével egy olyan "sand-box" típusú játékot hegeszt össze, mely sokkal nagyobb szabadságot ad számunkra, mind a föld alatt, mind a felett. Bár kíváncsian várom, hogy mitől lesz különleges, elvégre a Fallout és a Stalker már lelőtte a poént, és a Last Light tárgygyűjtögetős DLC-je (melyet EGYESEK az egekig magasztaltak, hogy mennyi ötletet tartalmaz) elégé halovány alapötlet. Bár attól már nem kell félni, hogy kevés lesz a terület, amit bejárhatunk, mert az utóbbi években egészen felfutottak az openworld típusú játékok. Remélem nem lesz majd tele betöltő képernyőkkel. De más így előre van egy tippem: a gépigénye brutális lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr128116840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása