Sötét jövő

Játékszektor: Megvan a 4A Games új játéka

2017. március 19. - Wittigen

Volt már róla szó, hogy a 4A Games munkatársakat keres, 2 nem részletezett projektjéhez. >>Itt<< felfrissíthetitek emlékeiteket. Nos nem olyan régen lerántották a leplet a készülő játékról, mely ugyan nem Metro tematikájú, de legalább témába vág. Üdvözöljétek az Arktikát.

100 év múlva járunk, és beköszöntött egy új jégkorszak. Már csak az egyenlítői régiókon lehet normálisan élni, ugyanakkor szétszórva léteznek kolóniák, szerte a bolygón. A Citadel Security által felbérelt zsoldosként az lesz a feladatod, hogy védelmezd az emberiség egyik utolsó kolóniáját a régi Oroszország területén. Eddig egészen átlagos. Akkor miért olyan nagy hír, egy újabb generic lövöldözős-posztapokaliptikus játék? Hát azért, mert ez nem hagyományos PC-s játék lesz. A 4A Games rárepült a legújabb technológiára, a virtuális valóságra. Ez a játék az Occolus Riftre és annak vezérlőjére épít. Szóval szó szerint belecsöppenhetünk majd a játékba.

Szóval nem, nem kapunk Metro szerepjátékot (habár készül egy pen&paper típusú), de helyette ez egész érdekesen néz ki. Az már megint teljesen más dolgo lesz, hogy kb egy személygépkocsi árát kell majd belepumpálni egy gépbe meg a perifériákba.

via.: gamestar

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9312306979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása