Sötét jövő

Segíts életrekelteni egy rémálmot! Scorn játékajánló.

2017. szeptember 24. - Wittigen

Ha odavagy Giger fura művészeti stílusáért és szürrealisztkus képeiért állj, netovább, megtaláltam a neked való játékot. Ismerd meg a Scornt.

A kickstarter projektekhez óvatosan kell hozzáállni, mert az esetek 99 százalékában nem többek, mint sima lopás. Soha nem lesz belőlük semmi, egy nem létező termékre gyűjtenek, az esetek 99 százalékában alábecsülik a szükséges összegyűjtendő zseton mennyiségét, és a jutalmak között olyanokat ígérnek, ami a végén felhasználható pénz mennyiségét még jobban lecsökkentik. És én mégis egy ilyen projektet ajánlok nektek. Kezdetnek itt már van termék, és nem arra gyűjtenek, hogy elkészüljön, hanem arra, hogy megszépüljön. Nagy különbség. 

A játékot egy szerb csapat fejleszti, a zsáner pedig FPS. A látványvilág meg svájcból, pontosabban Gigertől kölcsönzött. Félreértés ne essék, nem egy Alien (inkább a nagy fehér testvér, a Tervezők) világába csöppennénk bele. A játék két részes lesz, a sikeres gyűjtés esetén az első rész 2018-ban jelenik meg Steamen. Itt a kedvcsinálója:

Itt pedig egy 7 perces videó, melyben egy kicsit több is látszik a környezetből és a szörnyekből.

A teaser egyenlőre nem sokat mutat meg a játékmenetből, azonban a kickstarter elárul néhány dolgot a készülő műről: azt tudjuk, hogy fps és puzzle elemeket is fog tartalmazi, a szobák labirintus szerűek lesznek, az ellenfelek pedig felváltva kíváncsiak, ellenségesek vagy éppen semlegesek lesznek. Úgytűnik, hogy a Scorn vizualistái a biomechanikus sci-fi megközelítést részesítik előnyben, olyan atmoszférát teremtve, amelyet én a rémálmaimban sem akarok látni (szegény Ripleyt meg már ne is említsük).

Ha megtetszett a koncepció, támogasd a csapatot, még 15 nap van hátra a kampányukból

via.: kickstarter

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5712871692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása